Диана Найденова, която бе зарязала журналистиката и стана продавачка на

...
Диана Найденова, която бе зарязала журналистиката и стана продавачка на
Коментари Харесай

Диана Найденова пак е на екран, вече не е продавачка на свещи

Диана Найденова, която бе зарязала публицистиката и стана продавачка на бутикови свещи и ароматизатори в свое малко магазинче, още веднъж се завърна на екран.

От няколко месеца пухкавата дама се изявява в ефира навън симпатизиращата на ръководещите телевизия „ Европа”. Найденова води утринния блок в почивните дни, само че изявите й остават незабелязани за необятната аудитория, защото огромната звезда на медиата е друга – Георги Коритаров. Найденова към момента няма ярки достижения в „ Европа” и съгласно сътрудниците й доста е свалила гарда. Тя въобще не страдала от присъщата за множеството тв водещи звездомания. Диана бе лице на Нова телевизия, само че си потегли след спор с някогашната шефка на новините в медиата Дарина Сарелска. Преди това бе тъкмо една седмица в ефира на „ Всяка неделя”, само че бе прокудена от взискателния Кеворкян.

След като малкия екран се оказа отчаяние за нея, журналистката си даде отмора и отвори свое малко магазинче за ръчно направени свещи и ароматизатори в центъра на София. Папараците на „ Уикенд” я снимаха персонално да продава в него и да съветва клиентите кой мирис е подобаващия за тях. Явно обаче бутичето е банкрутирало и през днешния ден Диана още веднъж се впуска в по-малко античния репортерски поминък.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР