Диана Митева надви конкуренцията в женския турнир на кортовете на

...
Диана Митева надви конкуренцията в женския турнир на кортовете на
Коментари Харесай

Диана Митева триумфира в дамския турнир в MG Tennis Club

Диана Митева надделя конкуренцията в женския шампионат на кортовете на MG Tennis Club в столичния парк „ Заимов “ през вчерашния ден. На финала тя надви мъчно над Ива Дарданова след тайбрек и победа със 7:3.

Двете бяха авансово поставените в схемата на ITL Women’s Tournament и направиха същинско представление. Въпреки че Ива водеше до последно, Диана върна пробива и докара мача до тайбрек. Опитът й като състезателка по плажен тенис и дългогодишна участничка в шампионатите на Интерактив тенис си сподели думата и с по-свежа игра и по-добра физическа форма, тя съумя да победи и подвигна купата.

В ITL Women’s Tournament се включиха 19 дами и сложиха връх по посещаемост на съревнование за дами, проведено благодарение на Интерактив тенис. За пет от участничките това беше първо включване в шампионат и публична игра на точки. Останалите са добре познати на аматьорската верига и постоянно се срещат в обичайния осмомартенски шампионат на веригата и в надпреварите на Weekend Tour.

Надпреварата на MG Tennis Club мина с приятелско въодушевление и оспорвани мачове. Участничките си потеглиха удовлетворени от насъбрания опит, новите срещи и отличните условия в един от най-хубавите тенис комплекси в столицата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР