Диана Митева - изпълнителен директор на Банка ДСК“ АД, беше

...
Диана Митева - изпълнителен директор на Банка ДСК“ АД, беше
Коментари Харесай

Нови членове влизат в Управителния съвет на Асоциация на банките в България

Диана Митева - изпълнителен шеф на „ Банка ДСК “ АД, беше избрана отново за втори тригодишен мандат в Управителния съвет на Асоциацията и продължава да е негов ръководител. Това стана ясно след общото заседание на Асоциацията на българските банки. 

Цветанка Минчева - основен изпълнителен шеф на „ Уникредит Булбанк “ АД, беше определена за нов член на управителния орган на АББ и за заместник-председател на Управителния му съвет. 

За нови членове на управителния орган на асоциацията бяха определени - за първи мандат, Никола Бакалов, основен изпълнителен шеф на „ Първа капиталова банка “ АД и Сава Стойнов, изпълнителен шеф на „ Централна кооперативна банка “ АД. 

За втори тригодишен мандат, като член на Управителния съвет, беше избран отново Георги Заманов - основен изпълнителен шеф на „ Алианц Банк България “ ЕАД. 

Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф на „ Юробанк България “ АД и Десислава Симеонова, изпълнителен шеф на „ ОББ “ АД, не престават участието си в управителния орган на асоциацията, в границите на мандатите им. 

По тяхно предпочитание, Оливър Рьогл - основен изпълнителен шеф на „ Райфайзенбанк /България/ “ ЕАД и Георги Константинов, изпълнителен шеф на „ Централна кооперативна банка “ АД, бяха освободени от участие в Управителния съвет на Асоциацията на българските банки, като бщото заседание изрече признателност и висока оценка за досегашната им активност, като членове на управителния орган на организацията. 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР