Диана Любенова е на върха на щастието – Лес Уелдън

...
Диана Любенова е на върха на щастието – Лес Уелдън
Коментари Харесай

Диана Любенова се събра с мъжа си! Милионерът я помолил за прошка, но все още не се е развел с американката

Диана Любенова е на върха на щастието – Лес Уелдън се завърна при нея и момиченцето им, откакто дълго време бяха разграничени, научи HotArena.

Актрисата и ТВ водеща го докара на церемонията по раздаването на Аскеерите във Военния спектакъл, с цел да показва пред гилдията, че към този момент не е самотна майка и продуцентът още веднъж е влезнал в вярното фамилно русло, писа „ Галерия “.

Американецът с бразилска кръв очевидно е помолил за амнистия хубавицата от Видин . От години се приказва, че Уелдън отхвърля да се разведе с американската си брачна половинка, от която има и дете, и която при юридическа разлъка изцяло законно ще постави ръка върху половината му активи, които възлизали на към 59 млн. $. А пък Диана желае да се види като младоженка и не се е отказала към момента от тази си фантазия. Хубаво е, че умее да чака, само че може и да се размине със сватбата.

Лес работи с български киноцентър и постоянно е зает със фотоси на международни звезди в него. Когато има свободно време обича да разтяга сладки раздумки с Ицо Стоте манекенки. Двамата преди време даже бяха съдружници в развлекателния бизнес, който небрежно разтуриха, само че пък съумяха това да не повлияе на другарството им.

Именно Сираков е и индивидът, който успокоява Диана, когато тя остава в родината без Лес и се усеща изоставена.  Башар Рахал ги среща на вечеря, на която потъват в диалог близо 3 часа наред. После той изчезва за 8 месеца. Когато още веднъж се завръща у нас, Уелдън и се обажда и от този момент са неразделни, тръбеше Любенова.

Светските хроникьори обаче заявяват, че двойката е минала не през една, а през няколко раздели. Не са известни всички аргументи, само че се приказва, че една от тях е тази, че Лес държал двете му фамилии и двете му щерки от другите майки да не поддържат контакт. И отводът му да се разведе с американската му брачна половинка в допълнение изнервяло Диана. Е, очевидно му е дала прошка, откакто още веднъж са се събрали.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР