Диана Димитрова възропта срещу действията на Възраждане, след като техни

...
Диана Димитрова възропта срещу действията на Възраждане, след като техни
Коментари Харесай

Диана Димитрова скочи и на Копейкин

Диана Димитрова възропта против дейностите на " Възраждане ", откакто техни агитки още веднъж попречиха прожекция на филм, за който настояват, че има хомосексуален подтекст. Според последователите на партията те се бунтуват против " пропагандата на педофилия и хомосексуализъм както измежду деца, по този начин и измежду възрастни ".

" Kато човек, който основава изкуство, като жител на Република България, като човек, който приема разликите на хората и искащ да се назова " европеец ", съм омерзена от вчерашната акция на симпатизанти на " Възраждане ", разгласи Диана Димитрова.

Въпреки компликациите и свадите в живота на актрисата хубавицата не пропуща да приказва по значими обществени въпроси. Диана е разочарована и насочи упрека си и към полицията, които по време на закани и грозни думи, ориентирани към прожекцията на филмa, са " спинкали ". " Не присъствах персонално, само че гледах клипчета! Написах тъкмо това, което мисля! ", споделя бясната актриса.



Бебо Халваджиян също беше измежду звездите, които избраха страната на изкуството.
" Министерство на вътрешните работи продължава да си затваря очите, до момента в който шепа нещастни фашисти тероризират жителите на България. Докога? ", изрази негодуванието си синът на продуцента Магърдич Халваджиян в средата на юни. Според негови думи възражданците освен са обиждали, а и са стигнали до физическа разпра с жена. Феновете както на актрисата, по този начин и на сина на семейство Халваджиян оказаха цялостната си поддръжка. В краят на поста Диана се обръща към " разбирачите " със следното известие:

" И преди да ме вкарат " специалистите " поради персоналното ми мнение в някакви конвенции, платежни и така нататък, ще им кажа нещо, което желая да кажа от доста време: Да го д...е! ".

Според мнозина във кино лентата " Близо " даже няма хомосексуална връзка, а съгласно други тя е единствено намекната сред двамата герои деца. Лентата носи огромната премия в Кан и към този момент е предаван в цяла Европа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР