Диана Димитрова се е изнесла от София. Това разкри лично

...
Диана Димитрова се е изнесла от София. Това разкри лично
Коментари Харесай

Диана Димитрова се е изнесла от София, трепери за живота си

Диана Димитрова се е изнесла от София. Това разкри персонално актрисата. Димитрова акцентира, че трепери за живота си, по тази причина се е изнесла от столицата. Къде живее, Димитрова не разкрива. Но, по думите й, продължава да играе в театъра.

„ Страхувам се от ново физическо посягане “, съобщи Димитрова в предаването на Крум Савов, като се включи по интернет.

Както стана ясно, актрисата упрекна сътрудника си Юлиан Вергов, че преди пет години я бил грубо, като я ритал  и биел пред очите на сътрудниците им на снимачната площадка на „ Откраднат живот “. Само че прокуратурата отхвърли да образува произвеждане против него. А сътрудниците й застанаха зад тила на Вергов, като скочиха в негова отбрана. А обяснението на Диана Димитрова било, че те били като " вътрешности ", поради което взаимно се подкрепяли.

„ В момента не се намирам в столицата, тъй като се тормозя от нов побой. В преписката на прокуратурата се споделя, че има кръвонасядания и отоци по лицето и тялото, само че това не се взе под внимание. Аз нямам нито връзките, нито другарствата, нито пари,заради което резултатът от следствието се оказа подобен, какъвто е. Но се опасявам за живота си, тъй като споделих истината “, твърди Диана Димитрова.

Актрисата акцентира дебело, че над 21 индивида от 30-те, подписали се в отворено писмо не били на работа по време на побоя. Но един от реквизиторите, както и помощник са изказали друго мнение от това на останалите си сътрудници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР