Диана Димитрова посвети последната си картина на всички жени, пострадали

...
Диана Димитрова посвети последната си картина на всички жени, пострадали
Коментари Харесай

Диана Димитрова рисува срещу насилието над жени

Диана Димитрова посвети последната си картина на всички дами, потърпевши от домашно принуждение.

 

Актрисата, която бе една от първите необятно отворили вратата за казуса, който се крие в обществото ни, до момента не беше коментирал случая на нарязаната и зашита с 400 шева Дебора от Стара Загора. Актрисата отклоняваше всички въпроси по тематиката и вместо това се занимаваше с изобразяване, както сама призна, след четири месеца пауза.

Сега новата картина на актрисата, наречена „ Шкафче от детството “, е подготвена. След като пусна творбата си, Димитрова написа по нея:

" Посвещавам картината на всички девойки и дами, които са претърпели принуждение. Заслужаваме тези лилави сърца на бузите, не прорезни рани и синини. Говорете, с цел да мога да ви чуят, и запомнете, че даже и след най-мрачната нощ идва светлина. "

Диана Димитрова се оплака от принуждение Преди година с пост във Фейсбук, в който разгласи, че е била пребита по време на фотоси. Димитрова пази фотосите, на които се виждат синини, цели пет години на остарелия си преносим компютър. Решава да ги покажа на цяла България едвам в края на предходната година. След обявата  Софийската районна прокуратура със самосизира по случая. Започна следствие, което бе спряно малко по-късно, защото съгласно следователите няма задоволително доказателства, които да уличават  конкретно лице в побоя, а и въпреки всичко са минали пет години и очевидците са малко или доста ненадежни, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР