Диана Димитрова място не може да си намери от яд

...
Диана Димитрова място не може да си намери от яд
Коментари Харесай

Юлиан Вергов взриви мрежата преди минути, отговори подобаващо на Диана Димитрова

Диана Димитрова място не може да си откри от гняв към Юлиан Вергов

Вече над 10 дни Диана Димитрова се пени по радиа, малките екрани и интернет по какъв начин е била пребита от сътрудника си и екс ухажор Юлиан Вергов. Пребита преди пет години и то поради... нищо. Да, тъй като и до през днешния ден Димитрова по този начин и не изиска да спомене по какъв начин е докарала до припадък на полуда Вергов, или той просто по този начин си прави - разсънва се и взема решение кого да намлати...

Е, откакто всички чакаха реакция от Вергов, преди минути той ни я даде. И най-много я даде на самата Диана с посвещението: " За любовта с доста обич "... Всъщност това е малко клипче, в което рецитират с сътрудници, само че посланието е ясно. Вергов не счита да се занимава с изблиците на колежката си, която би трябвало да приказва само пред съответните органи, а не да досажда на милиони в мрежата.

Масово потребителите започнаха да застават зад Юлиан. Колкото повече Димитрова злобее и скача против всеки, изразил друго от нейното мнение, толкоз повече хората се отдръпват от нея. Преди малко те пожелаха здраве и самообладание на Вергов, който отговори: " Да, изключително скъпо е второто! ".

Без подозрение Юлиан съобщи позицията си по проблема с тази си реакция. Видно е, че артистът е решил да не пада на същото равнище и да не отвръща по никакъв метод на някогашната си държанка. Той ще дава отговор единствено там, където би трябвало, а точно пред прокуратурата. И пред съвестта си, както би трябвало да направи и актрисата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР