Диана Димитрова е родена на 1 април 1990г. в град

...
Диана Димитрова е родена на 1 април 1990г. в град
Коментари Харесай

Коя е Диана Димитрова?

Диана Димитрова е родена на 1 април 1990г. в град Добрич. Родителите ѝ се разделят, когато тя е на 13 години.

Отраснала е с баба си и дядо си в село Кайнарджа, област Силистра. Средното си обучение получава в учебно заведение в град Силистра, където учи в паралелка с профил изобразяване. След довеждане докрай на гимназията е призната първа по триумф в Националната художествената академия, компетентност Графика.

Актрисата споделя, че рисува от 5 годишна, а портретите са ѝ уязвимост. Въпреки че фантазията ѝ се реализира, тя осъзнава, че това не е нейното място и се отхвърля още след първата година. Решава да кандидатства актьорско майсторство вНАТФИЗи е призната още веднъж първа по триумф. Завършва през 2015 година в класа на проф. Атанас Атанасов.

През 2015 година актрисата играе в постановката „ Посещението на остарялата дама “ на режисьоркатаДиана Добрева. По това време Димитрова прави моноспектакъл „ Въпреки всичко “, който играе две години и половина. Участва в сериал на канала History Channel– „ Спартак “, където извършва основната женска роля на тракийска магьосница, която най-после е разпъната на кръст.

След тази роля продуцентите я виждат и ѝ дават друга– този път в продукцията „ Eight days that made Rome “. Там играе привидението, което минава реката Рубикон. Снима се в няколко епизода на сериала „ Столичани допълнително “.

Снима и в холивудската продукция „ Death race 4 “ сДани ГлоувъриДани Трехо. Диана стартира присъединяване си в „ Откраднат живот “ в първи сезон с епизодична роля.

След това продуцентътЕвтим Милошевя кани да взе участие в четвърти сезон с основна женска роля на уроложката Зорница Огнянова.Участието ѝ продължава и в идващите девет сезона. Паралелно с него се снима в българския филм „ Писма от Антарктида “.

Освен актриса, Диана е и художник. Определя рисуването като нужда. През 2021 прави първа независима изложбаЖенатав изложба nOva art space. Автор е на три детски книжки– „ Влад “, „ История за Малката магьосница, Драконовото зайче и Асо купа “ и „ Омагьосаните “, където с изключение на текста, нейни са и илюстрациите.

Припомняме, че на 28 ноември Диана Димитрова описа във Facebook профила си за принуждение по време на фотоси, случило се преди пет години.

Още на идващия денСофийската районна прокуратура се самосезирапо мотив статуса й, като оповестиха, че образуват кореспонденция и стартира инспекция по случая. В хода на инспекцията ще бъдат снети сведения от Димитрова, с цел да даде детайлности за случая, както и от всички лица, които тя уточни и имат отношение към него.

Очаква се след събиране на информацията наблюдаващият прокурор да реши налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР