Диана Димитрова е ексцентрична, което не е новина, но почитателите

...
Диана Димитрова е ексцентрична, което не е новина, но почитателите
Коментари Харесай

Д-р Огнянова посреща сама Нова година! 2019-а била най-трудната година в живота на актрисата

Диана Димитрова е ексцентрична, което не е вест, само че феновете й надали допускат, че избира да посреща сама Нова година. Красавицата, която играе доктор Зорница Огнянова в сериала „ Откраднат живот ” и Камелия в другата хитова поредност „ Дяволското гърло ”, се изявява като художничка, а при започване на декември бе премиерата на книгата й „ Омагьосаните ”, която е и илюстрирана от нея.

„ 2019-та година, може би, беше най-трудната година в живота ми до момента . И в персонален, и в професионален проект. Получих доста удари под кръста. И освен, в случай че би трябвало да изреждам всички елементи на тялото, несъмнено няма да ни стигне времето ”, показа Диана в свое изявление в края на предходната година.
В един миг, тя не издава тъкмо кой, почнали да се случват единствено неприятни неща – едно след друго. По принцип множеството хора са привикнали да проявят темперамент, да изтърпят неприятното и да подхранят вярата си, че ще отмине, всичко ще е наред и ще пристигна нещо хубаво. Не, при Диана се случвали единствено неприятни събития. И през тази сложна година тя нарисувала единствено една картина. А е художничка, която е творила едни от най-красивите си платна тъкмо в интервали, в които се чувствала опустошена и нещастна. Миналата година нямала ентусиазъм и тъй като в никакъв случай нер прави нищо по обвързване, просто не рисувала. Затова и картините й не са комерсиални, тъй като идват тъкмо в избран миг.

„ Винаги съм общувала в персонален проект с доста малко хора, само че тази година кръгът се стесни още повече ”, споделя Диана. Тя споделя, че е изгубила не другари, а илюзии. Ако нещо е същинско, то остава с теб до дъно, няма по какъв начин да бъде изгубено. „ Просто ми трябваше време да приема тези загуби ”, споделя Диана. Тя регистрира като неточност обстоятелството, че постоянно се пробва да вижда най-хубавото в хората. И може би в някакъв миг е склонна да стигне до там, че става „ сляпа ” за отрицателните им качества. Тя счита, че хората се срещат, с цел да си дадат нещо. Понякога са уроци. И в един миг разменянето се изчерпва – към този момент нямат какво да си дадат и всеки поема в друга посока.

Тази сложна година към този момент е зад тила й. През 2020-та Диана има намерение да се концентрира върху работата си. Предстои й галерия. Получила е „ доста прелестно предложение за щат в софийски спектакъл ”, само че към този момент по-скоро мисли да не го приема, защото когато се захване с нещо, желае да бъде, както би трябвало. „ Или в моя случай – ще бъдат минимум три неща – изложбата, сериалът и може би игрален филм ”, споделя Диана. Тя към този момент е почнала своето ново начало. Още преди Нова година. Затова не е последовател на празненствата, на които се отброяват секундите. Диана счита, че Новата година може да стартира всеки един миг за човек, когато е подготвен. „ Моята Нова година може би стартира от август насам ”, споделя Диана. Така че тя към този момент е в разгара си.
Диана Димитрова се е устремила към реализирането на идните си планове. Тя е актриса, художник, публицист с към този момент 3 книги. И въпреки всичко постоянно е уточнявала, че избира да не я назовават актриса. Никога не се е възприемала като такава. „ Според мен един човек няма по какъв начин да бъде теоретичен да бъде артист. И всички ментори само могат да поддържат, да предизвикат един гений. Ти или си артист в душата си, или не си, няма по какъв начин да станеш ”, споделя доктор Огнянова от „ Откраднат живот ”. Тя избира да не я назовават актриса, тъй като това е рамка, която се слага и доста хора се възползват от нея. Диана се нервира и от приказките, които принизяват думата „ артист ”, като: „ държиш се като актриса ”, „ не ми прави актьорски номерца ”.

„ Актьорите, пред гения, на които аз се преклонявам, са доста повече от това просто да са артисти - те са музиканти, артисти, художници. Те имат доста всеобхватни гении. Изприщвам се от тази рамка. Говоря само и единствено за моето персонално чувство към това определение - артист, актриса. Не го схващам по този начин, и не мога да кажа аз, актрисата... Предпочитам да бъда определяна като художник. Защото актьорството е една част от моя избор ”, споделя Диана.

Тя акцентира, че изворът е това, което е почнала да прави от детската градина, а в трети клас нарисувала портрет на Ботев едно към едно с неговото лъчение. Всички други гении може би единствено способстват за чепатия й темперамент. Така че Диана е дала независимост на гениите си и работи със забележителен обсег. А любовта май към този момент е на назад във времето. В момента се е отдала на работата. Майка й, която живее в Гърция, я поддържа и даже неотдавна се пошегувала пред свои познати, които любопитствали по тематиката: „ Диана няма време за себе си, пък камо ли за обич ”. Тя е осведомена със обстановката, само че постоянно намира метод да ми направи подмятания за внучета, написа Уикенд.

„ Не чакам хората да имат моите възгледи за живота. Давам абсолютно обич, пребивавам през днешния ден и имам вяра, че всичко идва с времето си ”, споделя Диана. Сред проектите й е да се реалокира на 40 км от София. Тя постоянно е мечтала да живее в Предбалкана. И ето, че през лятото неин другар я завел там и тя усетила, че е нейното. „ Там се усещам щастлива и най-сетне ще имам ателието, за което постоянно съм си мечтала ”, споделя Диана.
В момента живее в центъра на София. Сблъскала се с бюрокрацията и всичко се случва прекомерно постепенно. Така че й е нужна една година преди да сбъдне фантазията си. „ Трябва да се въоръжа с малко самообладание ”, въздъхва Диана Димитрова.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР