Диамантът в атаката на Ливърпул - Мохамед Салах е възможно

...
Диамантът в атаката на Ливърпул - Мохамед Салах е възможно
Коментари Харесай

Салах може да пропусне началото на следващия сезон

Диамантът в офанзивата на Ливърпул - Мохамед Салах е допустимо да пропусне началото на сезон 2020/2021 в британската Висша лига. Това ще стане факт, в случай че той вземе присъединяване в летните олимпийски игри през идната година в Токио.

Тази седмица тимът на Египет до 23 години се класира за най-големия състезателен конгрес на планетата, откакто доближи финала на Купата на африканските народи. По този метод отборът от Северна Африка си обезпечи квота за Токио, където Игрите ще завършат на 9 август. Новият сезон в Премиърлийг пък стартира след по-малко от седмица по-късно.

По предписание на олимпийски игри вземат участие единствено тимове до 23 години, само че треньорите имат право да изберат до трима футболисти над тази възраст, както се случи с Неймар преди 3 години в Рио де Жанейро и Раян Гигс през 2012-а в Лондон.

Ето какво съобщи по адрес на Салах селекционерът на египетския тим - Шауки Хариб:

"Като египтянин съм доста горделив, поради това, което той прави в Ливърпул. Той е необикновен състезател и прави цялата нация горда. Но е твъде рано да приказваме дали ще го избера да бъде с нас в Токио. Ще помисля за играчите, от които нашият тим ще се нуждае и тогава ще разглася решението си. ", показа експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР