“Диалогът има смисъл, само ако бъде поставен на здрава основа“

...
“Диалогът има смисъл, само ако бъде поставен на здрава основа“
Коментари Харесай

Румен Радев: Диалогът има смисъл, само ако бъде поставен на здрава основа

“Диалогът има смисъл, единствено в случай че бъде подложен на здрава основа “ - по този начин президентът разяснява президентът и министър председателят Бойко Борисов да си подадат ръка в името на експертен кабинет.
“Това значи по неоспорим метод да почистим истината за записи, шкафчета, корупционни схеми. Да установим кои са механизмите, водещи до този циничен модел на ръководство, и по какъв начин да се откри справедливостта. Едва тогава може да се води някакъв разговор за бъдещето, другото е двуличие и компромис, който единствено ще задълбочи рецесията. Моята огромна благодарност през днешния ден е за всички будни жители, които към този момент повече от два месеца оспорват моралното проваляне и зависимостите на малко на брой да дефинират бъдещето на целия народ “, съобщи президентът Румен Радев по време на днешното си посещаване в Ямболско.
 Румен Радев: Прокламацията на Независимостта е един от най-ярките триумфи на българската държавност Румен Радев: Прокламацията на Независимостта е един от най-ярките триумфи на българската държавност
“Прокламацията на Независимостта е един от най-ярките триумфи на българската държавност “. Това написа президентът Румен Рад...
Президентът посети през днешния ден село Бояджик, община Тунджа, а по-късно ще бъде в Пловдив, където в 18,30 часа ще взе участие в формалното основаване на фондация „ Млади медици за България “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР