Диалогът е начина, по който трянва да се решават всички

...
Диалогът е начина, по който трянва да се решават всички
Коментари Харесай

Цветанов: БСП имат само една цел - дестабилизация на държавата

Диалогът е метода, по който трянва да се вземат решение всички разлики. Искам да благодаря на Патриарха и Светия Синод за днешните диалози. Искам ясно да заявя, че вършим разграничаване сред средствата, които ще обезпечава страната и тези, които са доход на Българската православна черква и останалите вероизповедания. Целта е държавните органи да могат да наблюдават по какъв начин се изразходват държавните средства.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. "БСП има една единствена цел - да има вълнения и неустойчивост в страната, с цел да може президентът Румен Радев да назначи служебно държавно управление и те да влязат във властта. Това е единствената политика, която те могат да водят, тъй като не могат да предложат опция на настоящето ръководство. В момента за първи път се прави опит страната да обезпечи нужното финансиране на вероизповеданията. Всички в Европа се стремят към това да минимилизират непознатото финансиране на вероизповеденията. Българска социалистическа партия не желаят това да се случи. Опозицията би трябвало да взе участие в парламентарните диспути. Не сме отдръпнали законопроекта за вероизповеданията под натиска на Движение за права и свободи. Това е следващата неистина от страна на Българска социалистическа партия. Той просто отпадна от дневния ред и се разбрахме специалисти да добавят избрани елементи, с цел да има консенсус по тематиката. Промените в законопроекта са подкрепяни и от фрагменти на Българска социалистическа партия ", разкри Цветанов.

"БСП не стопират да дестабилизират страната. Всичко това е сюжет. Ние търсим политическия консенсус и постоянно сме отворени за разговор. Вчера разговарях с господин Сибранд Бума, ръководител на Холандската християндемократическа партия, вторият по величина съдружен сътрудник в държавното управление на министър-председателя от демократичната партия Марк Рюте и част от фамилията на Европейската национална партия. Той сподели, че те имат болшинство единствено с един народен представител и лимитират задграничните пътувания, с цел да има кворум в техния парламент. Той също разгласи, че е по-добре малко болшинство, в сравнение с дестабилизация и нови избори ", сподели още Цветанов.

Държавата върви в вярната посока. Ангажиментът, който сме поели към хората с увреждания, е, че ще има 150 млн. лв. повече за тях. Така сумата ще стане към 440-450 млн. лв. година. Нямаме боязън от служебно държавно управление на Румен Радев. Политическата непоклатимост ще окаже пагубно въздействие върху стопанската система. Чуждестранните вложители ще се отдръпват. Ако попитате Българска социалистическа партия, от кое място ще вземат всички средства, с цел да финансират "Визия за България ", тя няма да ви отговорят. Българска социалистическа партия са изпаднали в повсеместен популизъм. Защо като бяха на власт не осигуриха средства за хората с увреждания? Йорданка Фандъкова е един извънредно добър и сполучлив кмет. Всички виждат какви хубави промени се случиха в София. Всеки чужденец желае да се разноски в центъра на София. Още, когато Бойко Борисов беше кмет, имаше митинги и лични офанзиви. А всички знаем какъв брой доста се е трансформирала столицата и какъв брой доста е направено ", разгласи Цветан Цветанов.

"Партнираме си извънредно добре с Европол. Те ни ценят като доста добър и благонадежден сътрудник. Занапред ще имаме общи образования с Европол, което приказва задоволително за това, че България е благонадежден и постоянен сътрудник ", съобщи още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР