Диагоналът на националния отбор на България Цветан Соколов говори на

...
Диагоналът на националния отбор на България Цветан Соколов говори на
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Отиваме в Берлин, за да си вземем нашето

Диагоналът на националния тим на България Цветан Соколов приказва на летище “София” малко преди отборът ни да замине за Берлин, където от 5 до 10 януари ще се организира олимпийския квалификационен шампионат за Токио 2020.
 Теди Салпаров: Франция постоянно е най-тежкият ни противник (видео)
“Повече от стимулирани сме. Два пъти победихме Египет. С два разнообразни състава играхме. Готови сме да водим борби. Винаги има значение по какъв начин започваш един шампионат. При победа, тя постоянно ти дава криле. Нормално е да има някакво напрежение у нас, само че би трябвало да го преодолеем”, съобщи Цветан Соколов пред Sportal.bg.
 Волейболните национали отпътуваха за Берлин с мисъл за Токио 2020 (видео + галерия)
“100% ще повлияе на Франция свадите и травмите, които имат преди шампионата в Берлин. Не забравяте, че този тим на Франция изигра една Световна лига с втория си състав и стигна на финалите. От френските състезатели всички играят в доста мощни тимове отвън Франция. Всички играят един много добър волейбол. Ще ни бъде трудно”, добави Соколов.
 Лоран Тили: Стефан Бойер няма да играе за Франция в Берлин
“Други тимове са любимците. Ние отиваме там, с цел да се борим. Ние отиваме единствено с една единствена цел. Да се класираме на Олимпиадата. Отиваме в Берлин, с цел да си вземем нашето”, продължи диагоналът на Зенит (Казан).
 Волейболните национали отпътуват за Берлин @@@
“Георги Братоев получи контузия, която не му повали да пътува с тима. Първо му поисквам да оздравее доста бързо, тъй като преди ден едвам ходеше. Всички познаваме Георги. По време на игра, в миг на мач той е перде и може да даде успокоение във значимите моменти”, разяснява Соколов.
 Салпаров за Георги Братоев: Кума Лиса си ни трябваше (видео)
“Все още си припомням този мач с Бразилия. Толкова малко ни делеше от класиране за Олимпиада.
Преживяли сме го 100%, а и да не сме, ще би трябвало да го преодолеем. Не аз върша системата за класиране на Олимпийски игри. Там съгласно мен би трябвало играят тимове от Топ 10 в света. На тази олимпиада ще играе Чили. Не подценявам силата на тима им, само че тези хора ще отидат на Олимпиада, а ние може да я гледаме по тв приемника. На мен не ми харесва тази система, само че не ние не ги решаваме тези неща”, продължи Цецо Соколов..
 Волейболните национали отпътуват за Берлин @@@

“Имаме потребност и от шанс в Берлин. Дай Боже, най-сетне и ние да го имаме. И Дай Боже да победим всички и да се класираме на Олимпиадата. Много стимулирани сме да успеем”, приключи Цветан Соколов пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР