Диагоналът Брадли Хънтър и волейболният Хебър Пазарджик се разделиха. Канадският

...
Диагоналът Брадли Хънтър и волейболният Хебър Пазарджик се разделиха. Канадският
Коментари Харесай

Хебър се раздели със звездата си

Диагоналът Брадли Хънтър и волейболният Хебър Пазарджик се разделиха. Канадският изпълнител напуща България и ще продължи кариерата си в чужбина. Ръководството на първенеца Хебър благодари на състезателя за приноса му към всички значими достижения през миналите години, като му пожелава доста здраве и нови спортни върхове в развиването му.

Хънтър дойде в Хебър през 2018 година и се трансформира в звезда на тима. Той бе в основата на възходящата градиция на Хебър, който за миналите четири сезона се трансформира в безспорен хегемон на родното състезание и към този момент е различим в Европа.

Канадецът беше основен воин в безусловно всички триумфи, които Хебър реализира през последните четири години както на национално, по този начин и на европейско равнище.

"След невероятния сезон и невероятните четири години в Пазарджик е време да си потегли. Искам да благодаря на всички почитатели в Пазарджик, на почитателите от цялата страна, че ни подкрепяхте. Радостен съм, че този сезон успяхме да изиграем толкоз страхотни мачове за вас. Пожелавам на клуба и на Пазарджик триумф. Разбира се ще виждам. Благодаря ви доста ", сподели Гънтър на прощаване с Хебър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР