Диабетът е състояние, характеризиращо се с високи нива на кръвната

...
Диабетът е състояние, характеризиращо се с високи нива на кръвната
Коментари Харесай

Този плод сваля високата захар и холестерола само за 30 минути

Диабетът е положение, характеризиращо се с високи равнища на кръвната захар, с които тялото не може да се оправи дейно.

потвърждават, че един плод е в положение да смъкна високите равнища на кръвната захар и холестерола единствено за 30 минути.

Става въпрос за малините. Консумирани в огромни дози те могат да оказват помощ за контролиране на производството на инсулин и намаление на високите равнища на кръвната захар.
 Най-вкусното и елементарно сладко от малини Най-вкусното и елементарно сладко от малини
Тази рецепта за сладко от малини, е най-лесната, която сте приготвяли, само че и също така е ужасно вкусна. Малините са извънредно поле...

Малиновият сок е богат на антиоксиданти, в това число витамин А, Е и витамин С, за които е потвърдено, че намаляват равнищата на триглицеридите и предотвратяват увреждането на клетките от свободните радикали, обвързвано с LDL холестерола.

Ползите от малиновия сок са изследвани в изискванията на лекуване на разнообразни медицински положения и някои откриватели допускат, че той може доста да усъвършенства качеството на живот на диабетиците. 

Резултатите от изследването са оповестен в списание Obesity. В него са взели участие 32 възрастни на възраст от 20 до 60 години.

Сред участващите 21 души са били с преддиабет и инсулинова устойчивост.
 Този плод е освен апетитен, само че и доста ПОЛЕЗЕН Този плод е освен апетитен, само че и доста ПОЛЕЗЕН
Лечебните свойства на малините са известни още от древността. Въпреки развитата медицина и необятна гама медикаменти в аптеките, изгодите на...

Участниците са разпределени на инцидентен принцип в обособени групи, всяка от които е консумирала друго количество малини всеки ден.

Резултатите демонстрират, че хората с преддиабет и инсулинова устойчивост, които употребяват повече малини, имат ниски равнища на кръвната захар половин час след хранене.

Изследователите означават, че колкото по-голямо е количеството употребявани малини, толкоз по-малки количества инсулин се постанова да употребяват пациентите, с цел да контролират равнищата на кръвната си захар.

Това значи, че огромните количества от този плод могат да бъдат дейно средство за понижаване на хипергликемията и хиперинсулинемията, когато се ползват в композиция с други храни с невисок гликемичен показател при възрастни с наднормено тегло.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР