ДФ "Земеделие" одобри последните 18 проекта за обновяване на училища

...
ДФ "Земеделие" одобри последните 18 проекта за обновяване на училища
Коментари Харесай

ДФ Земеделие одобри още 18 проекта за обновяване на училища по ПРСР 2014-2020

ДФ "Земеделие " утвърди последните 18 плана за възобновяване на учебни заведения по подмярка 7.2 от ПРСР 2014-2020, оповестяват от държавния фонд.

В рамките на процедурата посредством ИСУН са били подадени общо 41 планови оферти с обща стойност на декларираната дотация за близо 34,5 млн. лева За тях е била осъществена предварителна оценка, защото размерът на декларираната финансова поддръжка е надвишавала бюджета, избран в изискванията за кандидатстване.

През юли Управляващият орган на ПРСР усили бюджета по подмярка 7.2 за модернизиране на учебните заведения с близо 14 млн. лева, напомнят от фонда. Тези средства са задоволителни с цел да покрият всички подадени планови оферти.

На уеб страницата на ДФЗ е оповестен лист на плановете, които не минават на следващ стадий - техническа и финансова оценка по процедурата. Предложението за отвод ще бъде изпратено на претендентите и посредством ИСУН.

В едноседмичен период след приемането му, те могат да подадат възражения пред изпълнителния шеф на ДФЗ - РА, написа в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР