Дезмънд Наполи се превърна в сензацията на New York Fashion

...
Дезмънд Наполи се превърна в сензацията на New York Fashion
Коментари Харесай

10-годишен трансджендър провокира на New York Fashion Week

Дезмънд Наполи се трансформира в сензацията на New York Fashion Week. 10-годишното хлапе направи своята премиера на огромния фешън подиум по време на ревюто американската марка Gypsy Sport . Досега те постоянно са залагали на провокации, като бременна манекенка и певицата Cardi B.

Но в този момент, съгласно някои, прекрачиха границата на благоразумието. Дезмънд се трансформира в следващия почитател на концепцията им за разрушение на всички граници и стандарти. Той е почитател и на ЛБГТ придвижването.

Публикация, споделена от Desmond is Amazing (@desmondisamazing) на Фев 11, 2018 в 9:10 PST

Предпочита да се показва като " Desmond is Amazing ". Няма никакви терзания да върви решително по котешката пътека паралелно с двойно по-възрастни от него модели и да бъде център на внимание. Постигна го освен с държание, само че и с прическата, грима и маникюра си .

Хлапето с екстравагантна визия към този момент има над 30 хиляди почитатели в Instagram. В профила си разгласява провокативни фрагменти от повече от две години. Участвал е в редица фешън ревюта, както и в прайдове , носейки рокли и поли.

Публикация, споделена от Desmond is Amazing (@desmondisamazing) на Фев 13, 2018 в 6:15 PST

Но точно с New York Fashion Week пристигна и огромният ден за него. Въпреки нежната му възраст, мнозина дефинират Дезмънд като визионер. Той е осъзнал своята същина и извлича единствено позитиви от нея .

Това не се харесва на по-консервативната част от света, само че пък на 10-годишното хлапе не му пука изключително. Той е на седмото небе, че фантазиите му се сбъдват и благодари на всички за предоставените му шансове, написа Independent.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР