Дезинформация е, че бившият президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев е

...
Дезинформация е, че бившият президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев е
Коментари Харесай

Назарбаев избягал с македонски самолет?

Дезинформация е, че някогашният президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев е избягал със аероплан в Бишкек, Киргизстан, от Република Северна Македония, оповестиха за МИА от Министерство на вътрешните работи, съобщи особено за Българска телеграфна агенция организация МИА.

Директорът на Агенцията за гражданско въздухоплаване Томислав Тунтев съобщи за МИА, че на 7 януари е имало полет от Скопие за летище Манас в Бишкек, като самолетът е дошъл от Истанбул и е отпътувал за Бишкек.

Той разясни, че става въпрос за разгласен и утвърден бизнес полет от вида " бомбардиер глобал експрес " от турски оператор, който извършва всички условия и условия, т.е. дал е цялата нужна документи, с цел да получи утвърждение от македонските въздухоплавателни управляващи. Руската организация РИА Новости популяризира през вчерашния ден новина на локални медии в Казахстан, че два частни самолета на семейство Назараеви са кацнали на летище Манас в столицата на Киргизстан Бишкек, единият от които бил от Република Северна Македония.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР