Дезинфекцират столичните пазари в кварталите Красно село, Борово и Иван

...
Дезинфекцират столичните пазари в кварталите Красно село, Борово и Иван
Коментари Харесай

Дезинфекцират и останалите столични пазари

Дезинфекцират столичните пазари в кварталите " Красно село ", " Борово " и " Иван Вазов " . Това става от лицензирана за тази активност компания, оповестиха от " Пазари Юг ", представени от БНР.

Поставени са транспарантни кутии, с цел да няма контакт сред администрацията и наемателите на щандовете. Пазарите са открити пространства и по тази причина са безвредни за гости и търговци.
 Затвориха 28 магазина на Обновена
Затвориха 28 магазина на " Илиянци "

Петима без трудови контракти бяха хванати от инспекторите от ГИГ

Общинското сдружение " Пазари Възраждане ", което стопанисва Женския пазар, пазара " Димитър Петков " и предгаровия площад " Ротонда " също предприе незабавни ограничения за предварителна защита и недопускане разпространяването на ковид Ковид-19 на територията на борсите.

Със заповед изпълнителният шеф на сдружението Драгомир Димитров към този момент се прави стерилизация на откритите площи на пазарите всяка вечер след привършване на пазарния ден. На търговците, наематели на търговски площи на територията на пазарните пространства, са обезпечени нужните защитни средства - защитни маски, ръкавици, дезинфекционни разтвори на алкохолна основа , твърдят от администрацията на пазарите.
 Полиция и здравни управляващи блокираха базар „ Илиянци “
Полиция и здравни управляващи блокираха базар „ Илиянци “

Проверяват се здравният статус на хората и произходът на стоките

Мерките са подхванати според рекомендациите на Министерството на здравеопазването и оперативния щаб на Столичната община за предварителна защита на разпространяването на ковид .

" Отнасяме се отговорно към пазарите в тази рецесия, желаеме да ги създадем безвредни както за търговците, по този начин и за посетителите ", изясни Драгомир Димитров.

Откритите площи се третират със сертифицирани препарати, които се ползват в градския превоз и други публични пространства.

Всички търговци са получили копие от разпореждането на шефа на " Пазари Възраждане ", както и указания за работа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР