ДЕЗ МОЙН, Айова — Първите гласове от президентската кампания през

...
ДЕЗ МОЙН, Айова — Първите гласове от президентската кампания през
Коментари Харесай

За какво да внимавате по време на събранията в Айова през 2024 г.

ДЕЗ МОЙН, Айова — Първите гласове от президентската акция през 2024 година ще кацнат в понеделник вечер в замръзналата тундра на Айова, където републиканците — дружно с самостоятелните и Демократите, които изберат да сменят партията — ще вземат участие в събранията на щата.

Окончателното изследване на NBC News/Des Moines Register/Mediacom Iowa, оповестено в събота, откри, че някогашният президент Доналд Тръмп, който е който се кандидатира за завръщане в офиса, който загуби през 2020 година, е преобладаващият любимец. Неговите основни противници, някогашният дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли и губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, се настаниха в борба за второто място.

В Айова се състезават и Вивек Рамасвами, биотехнологичният бизнесмен, който има работи крепко за страната, само че изостава от първите три в анкетите и не се класира за дебата на Републиканската партия предходната седмица тук; някогашният губернатор на Арканзас Аса Хътчинсън; и Райън Бинкли, малко прочут свещеник от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР