Дейвид Прийс работи в японската компания от 1991 годинаНовият управляващ

...
Дейвид Прийс работи в японската компания от 1991 годинаНовият управляващ
Коментари Харесай

Panasonic с нов мениджър за Централна и Източна Европа

Дейвид Прийс работи в японската компания от 1991 година

Новият ръководещ шеф на Panasonic за Централна и Източна Еропа Дейвид Прийс има богат опит в компанията, на разнообразни позиции (снимка: Panasonic)

Дейвид Прийс беше назначен за ръководещ шеф на Panasonic за района на Централна и Източна Европа, считано от 1 октомври, оповестиха от японската софтуерна компания.

Прийс се причислява към екипа на Panasonic през 1991 година във Англия, като преди този момент е работил в областта на цифровите музикални принадлежности за японската компания Roland Corporation.

Той заема разнообразни длъжности в региона на продажбите и маркетинга в Европа. През 2013 година се трансферира в маркетинговия офис на Panasonic в Германия като шеф „ Брандинг тактики ”, а след завръщането си във Англия през 2015 година заема постовете маркетинг шеф и заместник-управляващ шеф.

„ Аз пристигам от пазар, на който Panasonic съумя да заеме забележителен дял в областта на OLED тв приемниците, цифровите фотоапарати, аудио и видео техниката, кухненските електроуреди, телефоните и уредите за персонална хигиена, и виждам огромни благоприятни условия за увеличение на бизнеса в този район ”, съобщи Дейвид Прийс в коментар за назначението си.

„ Освен в главните ни сегменти, като аудио/видео и изображения, виждам голям капацитет за напредък и в разрастващите се области – уреди за персонална хигиена, където Panasonic е номер 1 в Япония и се насочва към Европа като основен пазар за разширение, и слушалки, където Panasonic усилва ресурсите си за създаване и внедряване на неповторими нововъведения ”, добави той.
още по тематиката
Във време на промени за компанията, Дейвид Прийс ще укрепва връзките с търговците в района и ще влага във взаимно преференциални действия по продажбите, излиза наяве още от формалното изказване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР