Дейвид Крейчи, Дантън Хайнен и Брад Марчанд се разписаха в

...
Дейвид Крейчи, Дантън Хайнен и Брад Марчанд се разписаха в
Коментари Харесай

Три гола за четири минути помогнаха за победата на Бостън над Чикаго

Дейвид Крейчи, Дантън Хайнен и Брад Марчанд се разписаха в границите на единствено четири минути в края на първия интервал за успеха на Бостън вкъщи с 6:3 над Чикаго в дуел от постоянния сезон от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

В третата част Крейчи се разписа за повторно в срещата, когато Марчанд направи своята трета асистенция. Домакините завоюваха пет от последните си шест срещи в Лигата и прекъснаха серията от седем следващи победи в интерес на Блекхоукс.

Джейк ДеБръск и Дантън Хайнен се отличиха с попадение и завършващо подаване, до момента в който Петер Чехларик също вкара един гол във вратата на Чикаго. Вратарят Туука Раск избави 23 удара за Бостън.

Алекс Дебринкет, Дънкън Кийт и Ерик Густафсон осъществиха попаденията за гостите. Стражът Калин Делия се отличи с 31 спасявания. Патрик Кейн приключи с асистенция в 14-ти следващ дуел в НХЛ.
Аризона завоюва с 5:2 като посетител против Лас Вегас, а Ник Къзънс, Джордън Остърл, Алекс Галченюк и Ричард Пеник бяха точни в интерес на спечелилите.

Брандън Пири и Нейт Шмидт вкараха головете за домакините.

Загубата е четвърта поредна пред лична аудитория за Вегас, до момента в който вратарят Дарси Кемпър отрази 41 удара на вратата на Аризона.
Далас победи с 3:0 като посетител състава на Флорида. Антон Кудобин записа втори мач без позволено попадение през сегашния сезон. Тайлър Сегин се отличи с два гола и асистенция за Старс.

Иза Линдъл също беше прецизен в интерес на спечелилите, а а Александър Радулов асистира за две от попаденията.

Далас прекъсна серия от две следващи провали и завоюва за шести път в последните си осем дуела в Лигата на Съединени американски щати и Канада.

Роберто Луонго направи 16 спасявания за Флорида Пантърс.
Тампа Бей завоюва с 6:3 семейството си против Калгари. Никита Кучеров се отличи с попадение и завършващо подаване, до момента в който Брейдън Пойнт добави гол и две асистенции.

Седрик Пакет, Антони Чирели, Яни Горде и Стивън Стамкос също бяха точни за водача в Лигата Тампа Бей Лайтнинг. Стражът Андрей Василевски парира 19 удара на вратата на домакините.

Шон Монахън се разписа два пъти за Флеймс, а Марк Джордано също вкара гол в мрежата на тима от Флорида.

Дейвид Рич позволи шест попадения във вратата си, само че избави 21 удара за Калгари.
Сергей Бобровски направи 20 спасявания за триумфа на Кълъмбъс с 3:0 вкъщи против първенеца Вашингтон. Антъни Дъклеър, Ник Фолино и Артьоми Панарин осъществиха във вратата на столичани.
Бобровски записа 27-ми мач без позволен гол в своята кариера, спирайки 13 удара в третата част на срещата.

Вратарят на гостите Брейдън Холтби парира 29 шайби пред голлинията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР