Дейвид Камерън обичаше тениса, Тереза Мей - готвенето, а Борис

...
Дейвид Камерън обичаше тениса, Тереза Мей - готвенето, а Борис
Коментари Харесай

Борис Джонсън имал странно хоби - да прави макети на автобуси от кутии

Дейвид Камерън обичаше тениса, Тереза Мей - готвенето, а Борис Джонсън, който е любимец в конкуренцията за премиерския пост на Обединеното Кралство обичал да рисува..автобуси, предава Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Търся остарели дървени кутии, и ги изографисвам като рейсове ", довери 55-годишният кандидат за шефския пост на консерваторите пред журналистка от " Токрейдио ".

Джонсън посочи и какви тъкмо кутии му правят работа, с цел да практикува своето занимание. " Това са остарели кутии, които преди време са съдържали две бутилки вино и затова имат бариера. Аз ги трансформирам в рейсове, дори поставям и пасажери вътре! Нарисуваните хора, които се возят в моя екологичен превоз, си изкарват отлично, не дишат въглероден двуокис нито газови изпарения. Така понижавам замърсяването на околната среда! "

Много британци изслушаха с неразбиране отговорите на Джонсън. Според британския комедиен сценарист Саймън Блакуел Борис желал да намекне, че каквато и чудовищна нелепост да си разреши да каже, британците отново щеле да си го изберат за министър председател! "

Други се усъмниха в истинността на споделеното от Джонсън и си помислиха, че е взел на майтап журналистката. Но се оказа, че феминистката Нимко Али, която е другарка на партньорката на Борис, е виждала със личните си очи дървените творби на ексцентричния политик. " Знам защо става дума ", показа активистката пред телевизия " Ченъл 4 ". /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР