Дейвид и Виктория Бекъм са започнали голям проект с Netflix,

...
Дейвид и Виктория Бекъм са започнали голям проект с Netflix,
Коментари Харесай

Семейство Бекъм с договор за 16 млн. паунда с Neflix

Дейвид и Виктория Бекъм са почнали огромен план с Netflix, а договорът, който са подписали, е на стойност цели 16 милиона паунда, съобщи БГНЕС.
Дейвид и Виктория Бекъм взеха решение да снимат сериал, в който за първи път ще бъдат показани подиуми от техния взаимен живот. Чуждестранните медии загатват, че това, като се има поради, че Netflix ще покаже семейство Бекъм по метод, които не сме имали опция да забележим преди.
 Дейвид и Виктория Бекъм инфектирани с ковид Дейвид и Виктория Бекъм инфектирани с ковид
Дейвид и Виктория Бекъм са се заразили с ковид след пътешестване до Съединени американски щати. Двойката се е изолирала в имението си в Котсуолдс, до момента в който не...
„ Това е в действителност талантлив ход на Netflix. Ще видите напълно друга страна на Дейвид, която обществеността рядко може да види. Семейството му са буйни архивари. Те с горделивост документират кариерата му още като момче и през всичките тези години са запазвали остарели отрязъци от локални вестници, фотоси от учебно заведение и клубни фотоси ", сподели източник, непосредствен до футболиста.
Сериалът първо ще показа живота на Бекъм, само че и интервала, когато той ухажва Виктория. По-конкретно, режисьорът ще показа
Футболистът и стилната дизайнерка желаят да разясняват пред задграничните медии документалния филм, който обществеността към този момент чака с неспокойствие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР