Дейвид и Виктория Бекъм са известни, красиви, успешни, богати и

...
Дейвид и Виктория Бекъм са известни, красиви, успешни, богати и
Коментари Харесай

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм и тайната на 20-годишния им брак

Дейвид и Виктория Бекъм са известни, красиви, сполучливи, богати и женени от цели 20 години. Опре делно са малко двойките като тях и на всички ни е забавно по какъв начин съумяха да запазят брака си две десетилетия.

В последното си изявление в американското предаване Today някогашната изпълнителка от Spice Girls шеговито разкри какво съгласно нея съумява да поддържа фамилните й взаимоотношения.

Както госпожа Бекъм ни показа неотдавна, обичаното им занятие с нейния брачен партньор е да си сложат първокласни маски за лице и просто да релаксират един до различен на леглото.

А точно потреблението на едни и същи козметични артикули Виктория дефинира като една от тайните на техния брак. Това се е случвало и при започване на връзката им, и в този момент.

" Разбира се, той не употребява моя молив за устни ", посочи с усмивка дизайнерката. Но пък някогашният футболист на драго сърце си открадва от нейните хидратиращи артикули за лице и тяло и тя не открива нищо неприятно в това.

Извън кръга на шегата, Виктория е безапелационна, че четирите деца са това, което съумява да поддържа брака им към този момент 20 години. " Децата са наш приоритет, всички се върти към тях ", разяснява тя.

Въпреки това, двамата с Дейвид имат своя професионален път и всеки е благополучен с кариерата си. Двамата са същински късметлии, че са се намерили и не стопират да се поддържат, написа Independent.

Днес най-големият им приоритет е фамилията, а връзката е ключът към сполучливата им връзка. А ние можем единствено да взимаме образец. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР