Дейвид и Виктория Бекъм демонстрират висока класа и изтънчен вкус

...
Дейвид и Виктория Бекъм демонстрират висока класа и изтънчен вкус
Коментари Харесай

Семейство Бекъм и практичната външна тоалетна в имението им за 6 милиона паунда

Дейвид и Виктория Бекъм показват висока класа и изискан усет постоянно, освен това без взаимни отстъпки. Явно такива не вършат и във връзка с практичността. Ето за какво звездната двойка е решила леко да загърби изтънчеността и да заложи на удобството, инсталирайки външна тоалетна в имението си за шест милиона паунда.

До решението си Дейвид и Виктория стигат, откакто виждат, че на гостите им, които постоянно участват в обширното имение, е много некомфортно и изморително да изминават дългото разстояние от градината до далечните вътрешни тоалетни.

Затова двамата взимат много драговолно този забележителен " проблем " и подхващат нужните ограничения. Резултатът е комфортно и практично външно помещение, проектирано от проектант, написа Bang Showbiz.

Двойката постоянно прекарва времето си в красивия парцел, който се намира в Чипинг Нортън, Оксфордшир, югоизточна Англия. Заедно с децата си, обичат да се любуват и на живота навън. А към фамилията постоянно се причисляват другари и родственици, по тази причина и градинските празненства са съвсем всекидневие. Най-често те се случват към декоративното езеро, до което има и външна кухня с барбекю.

И с цел да бъде идилията цялостна - към този момент има и тоалетна, освен това със лична септична яма. И както споделя източник пред The Sun: " Прекрасно е човек да има опция да се усамоти измежду природата и да прекара няколко мига със себе си на чист въздух, под звуците на птичите песни. "

Бившият футболен състезател Дейвид и певицата, трансформирала се в фешън дизайнер, Виктория купуват имението в Оксфордшир през 2017 година Но The Sun прибавя, че към този момент търсят различен селски парцел, в който да прекарват уикендите си. А причина за това е шумът от трафика, породен от гостите, идващи в близкия членски клуб Soho Farmhouse.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР