Дейвид Хирш, ръководител на отдела за прилагане на крипто законодателството

...
Дейвид Хирш, ръководител на отдела за прилагане на крипто законодателството
Коментари Харесай

SEC отправя предупреждение към крипто индустрията

Дейвид Хирш, началник на отдела за използване на крипто законодателството в Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) на Съединени американски щати, насочи строго предизвестие към крипто промишлеността, като алармира за идни наказателни ограничения и обвинявания.

Хирш акцентира желанието на SEC да се оправи с неспазването на разпоредбите в крипто пространството, с необикновен акцент върху тържищата и De-Fi. платформите. По-специално, Binance и Coinbase понастоящем са подложени на засилен надзор.

Хирш удостовери уговорката на SEC да повдига обвинявания против предприятия, които отразяват държанието на тези известни тържища, като акцентира по-широк обсег отвън водачите в промишлеността. Регулаторният орган също по този начин интензивно оспорва решението по делото за скъпи бумаги на Ripple.

Хирш акцентира, че напъните на SEC за правоприлагане обгръщат необятен набор от участници на пазара, в това число брокери, дилъри, тържища и клирингови организации, като подсигуряват спазването на условията за регистрация и стандартите за обявяване.

Освен това Хирш изрази ангажираността на SEC с следствието и регулирането на DeFi плановете. Той даде ясно да се разбере, че слагането на етикета “ ” няма да ги откаже от тяхната задача.

Признавайки лимитираните запаси на SEC, Хирш акцентира решимостта им да употребяват дейно наличните средства и запаси. Това ускорява решимостта на SEC да поддържа зоркост и отчетност в крипто промишлеността, като акцентира уговорката за използване на регулаторното сходство в необятен набор от участници на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР