Дейвид Бекъм спасил модната компания на жена си от фалитДейвид

...
Дейвид Бекъм спасил модната компания на жена си от фалитДейвид
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм спасил модната компания на жена си от фалит

Дейвид Бекъм избавил стилната компания на жена си от банкрут
Дейвид Бекъм е финансирал стилната марка на брачната половинка си Виктория с 23 милиона английски паунда, с цел да я избави от банкрут, оповестява в. „ Дейли мейл “.

Новината идва на фона на известията, че стилния бизнес на някогашната певица от „ Спайс гърлс “, която от години се изявява като дизайнер, е заседнал в задължения и е отчела загуби за над 10 милиона паунда за 2017 година.

Дрехите на Виктория Бекъм са известни измежду звезди като херцогинята на Съсекс Мегън Маркъл, Кендал Дженър и певицата Лейди Гага. Въпреки звездната поддръжка обаче компанията регистрира загуби четири следващи години от 2008 година насам. Лошите резултати са в резултат на разноските за „ дизайна, маркетинга и продажбите “, заяви представител на стилната компания на Бекъм. Миналата година дизайнерката се наложи да редуцира част от личния състав си и да усили разноските за реклама, което докара до леко повишение на продажбите през април.

За разлика от брачната половинка си Дейвид Бекъм, който е част от управителния съвет на компанията „ Ди Би венчърс “ е отчел облага за предходната година в размер на 23,2 милиона паунда и е получил дивиденти за близо 19 милиона паунда. / БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР