Дейвид Бекъм отново показа, че е баща за пример. Бившият

...
Дейвид Бекъм отново показа, че е баща за пример. Бившият
Коментари Харесай

Дейвид съветва сина си да зареже гаджето

Дейвид Бекъм още веднъж сподели, че е татко за образец. Бившият футболист е взел драговолно персоналния живот на най-големия си наследник Бруклин (20) и на диалог на четири очи му е дал препоръки по какъв начин да се оправи с гаджето си Хана Крос (22).

Младият Бекъм и половинката му имаха развълнуван обществен спор по време на фестивала в Кан преди две седмици и това е предизвикало спортиста да се намеси.

„ Дейвид имаше диалог с Бруклин, защото двамата с Виктория са загрижени за връзката му с Хана, която не се развива добре. Младите непрекъснато спорят през последните няколко седмици и футболистът го е предиздвикал да се замисли дали има бъдеще с нея “, показа източник пред The Sun.

Според информатора Бекъм старши даже е предиздвикал сина си да не води повече Хана на техни фамилни събития.

„ Дейвид помоли Бруклин да прекарва повече време със фамилията си, с цел да може двамата да си приказват по мъжки. Той е наясно, че любовта на младини е комплицирана и не желае техните обществени кавги да се трансфорат в традиция. Той се старае да не се намесва остро, а просто дава препоръки на Бруклин. Но на всички е ясно, че Дейвид не е измежду най-големите почитатели на Хана “, разяснява още доближеният до звездите.

Бруклин и хубавицата започнаха връзката си при започване на декември. До момента двамата се разделяха неведнъж и постоянно попадат измежду жълтите заглавия поради непрекъснатите си обществени кавги.

Родителите на младия Бекъм очевидно са много загрижени за персоналния му живот и не желаят той да афектира позитивния му имидж в общественото пространство.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР