Дейвид Бекъм живее в най-скъпата къща сред футболните звезди. Бившият

...
Дейвид Бекъм живее в най-скъпата къща сред футболните звезди. Бившият
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм живее в най-скъпата къща

Дейвид Бекъм живее в най-скъпата къща измежду футболните звезди. Бившият състезател на „ Манчестър Юнайтед “, „ Реал “ (Мадрид), „ Милан “ и ПСЖ има парцел в центъра на Лондон.

През 2013 година Бекъм купи къщата за 35 млн. евро, само че незабавно стартира да му прави ремонт. Реконструкцията продължи три години. Време, в което съседите недоволстваха, поради огромния звук, който подвигаха строителите. Ремонтът бе за 10 млн. евро. В момента първокласният дворец на Дейвид и Виктория Бекъм разполага с осем спални, две съвременни съблекални с облекла, помещение с фешън подиум, зала за игри, фитнес, спа център и необятен салон.

В съседство на Бекъм живеят артистът Роби Уилямс, основателят на „ Х Фактор “ Саймън Кауъл и сър Елтън Джон.

Следващият в листата още веднъж е състезател с минало в „ Манчестър Юнайтед “. Става въпрос за Уейн Руни. В момента легендата на Англия строи имение за 23 млн. евро. То ще се намира в Чешър, историческо, административно неметрополно и церемониално графство в район Северозападна Англия. Имението ще се шири на 40 акра имот. То ще разполага с конюшни и риболовни езера.
Докато бъде издигнато, Руни и брачната половинка му Колийн ще останат в триетажно имение, което бе издигнато върху 20 акра повърхност. Цената му е малко над 7 млн. евро. Къщата бе съборена и издигната от нулата. Триетажният дворец разполага с плувен басейн, фитнес, джакузи, футболно игрище в цялостен размер и домакински кино салон.

В листата следва Лионел Меси от „ Барселона “. Аржентинецът е един от най-великите играчи и напълно обикновено се нуждае от специфичен дом. Той бе издигнат преди година от международно прочут проектант против скромните 7 млн. евро. Имението даже си има име – едноетажната еко-къща, ситуирана върху 400 квадратни метра. От птичи взор къщата изобразява номерът на Меси – 10.

Бразилецът Кака също може да се похвали с неповторим дом. Той се намира в Мадрид и коства към 7 млн. евро. Имотът разполага със личен вътрешен басейн и фитнес зала. Разположен е на 1450 квадратни метра и е на два етажа. В момента там живее Гарет Бейл. Уелсецът заплаща наем от 18 000 евро на месец. В съседство са парцелите на Серхио Рамос и Зинедин Зидан.

Чак на пето място се подрежда Кристиано Роналдо. Португалецът живее в региона на елитния мадридски квартал Ла Финка. Там прочее се намира и къщата на Кака. Съсед на носителят на пет „ Златни топки “ е испанската актриса Пенелопе Крус.

Роналдо се шири в парцел със седем спални, осем бани и мини футболно игрище, където тренира със своя наследник Кристиано-младши. Освен това, протугалецът има лична трофейна стая и огромен плувен басейн. В голямата столова се вихри персонален готвач на футболиста.

„ Прекарвам съвсем половин ден тук, тъй като с цел да работя добре и да съм на топ равнище, би трябвало да си почиваш добре “, сподели Роналдо за своя парцел, който възлиза на 9 млн. Евро.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР