Дейвид Бекъм иска Кристиано Роналдо да стане част от новия

...
Дейвид Бекъм иска Кристиано Роналдо да стане част от новия
Коментари Харесай

Бекъм иска Роналдо в новия си отбор в МЛС

Дейвид Бекъм желае Кристиано Роналдо да стане част от новия му тим, който ще стартира присъединяване си в Мейджър Лийг Сокър от 2020 година, твърди „ Daily Mail “.

Дейвид Бекъм получи утвърждението на Мейжър лийг сокър за основаването на тима.

Според "Ню Йорк Таймс " последните притежатели на нови тимове са били принудени да се бръкнат по към 150 млн. $ за лиценз. Бившият британския национал обаче е минал много фино - съгласно осведомени единствено с 25 млн., тъй като е било регистрирано, че името му ще способства доста за имиджа на лигата.

След дълги борби със притежатели и общински управляващи, довели до доста разочарования, Бекъм най-сетне е намерил и място за новия стадион. Той ще е в региона на Овъртаун, като нужната земя към този момент е купена против 28 млн. $, оповестява "Гардиън ".

Отборът и стадионът към момента нямат име, те ще бъдат оповестени в допълнение.

Смята се, че Карло Анчелоти е любимец за треньорския пост в Маями. Двамата с Бекъм се познават доста добре от престоя им в Пари Сен Жермен.

Бившият селекционер на Съединени американски щати и ментор на ЛА Галакси Брус Арина също е измежду вероятните разновидности за новия тим на Бекъм.

Дейвид Бекъм също по този начин не крие желанието си да притегли Уейн Рууни в своя нов отбор.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР