Дейвид Бекъм и един т синовете му Круз Бекъм бяха

...
Дейвид Бекъм и един т синовете му Круз Бекъм бяха
Коментари Харесай

Баща и син в света на модата. Дейвид и Круз Бекъм на ревюто на Dior

Дейвид Бекъм и един т синовете му Круз Бекъм бяха измежду специфичните посетители при представянето на най-новата сбирка мъжка мода на Dior.

Дейвид Бекъм постоянно е заемал челни позиции в ранглисти за най-добре облечени мъже. И очевидно синът му Круз също се интересува от мода. Двамата бяха измежду специфичните посетители на ревюто Dior Homme, което се организира на 20 януари в границите на Седмицата на мъжката мода в Париж.

Други звездни гости на шоуто бяха Еди Редмейн, Гуендолин Кристи, Карли Клос и Робърт Патинсън.

 Добави изложение

 

47-годишният някогашен футболист избра кафяв костюм със slim-fit кройка, а 17-годишният Круз заложи на необятен костюм, допълнен от маратонки.

 Добави изложение

 

Преди ревюто Дейвид Бекъм показа кадър от хотелската стая, на който са двамата с Круз. Към фотографията има обръщение " Баща и наследник! Липсваш ни, мамо " - сладко послание към Виктория Бекъм.

 

 Добави изложение

 

Дейвид и Виктория Бекъм са измежду най-разпознаваемите известни фамилии в света. Те имат 4 деца - 23-годишния Бруклин Бекъм, 20-годишния Ромео, 17-годишния Круз и 11-годишна щерка Харпър.

 

 Добави изложение
Семейство Бекъм посрещна Нова година без Бруклин
Преди близо година стана ясно, че Бруклин, който към този момент носи семейството Пелц Бекъм след брака си с Никола Пелц, се е насочил към кариера в кулинарията.

20-годишният Ромео пък потегли по стъпките на татко си и се занимава с футбол, като неотдавна се причисли към тима на Брентфорд. Това показа самият Дейвид Бекъм в обществените мрежи, като добави, че се вълнува от всичко, което следва на сина му.
А какво се случи години по-рано?

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР