Дейвид Бекъм е разпознаваемо лице не само във футболните среди.

...
Дейвид Бекъм е разпознаваемо лице не само във футболните среди.
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм е личност на годината

Дейвид Бекъм е разпознаваемо лице освен във футболните среди. Момчето, тръгнало от едностаен апартамент в Манчестър бързо се трансформира в мъж, който впечатлява освен с уменията си на терена, само че и със способността да основава нови фешън трендове.

Бекъм към този момент завърши със спорта, само че към момента работи по визията и присъединяване си в фешън акции. Сега, брачният партньор на Виктория Бекъм се появява на корицата на списание GQ, а мотивът е годишните награди за човек на годината.

Класацията се състои всяка година и събира в себе си най-хубавите персони, показали се в разнообразни аспекти от бизнеса. Тя се изготвя от основните редактори на списание GQ, а под внимание се взимат както обществената ангажираност на персоната, по този начин и нейното професионално развиване.

Тази година, Дейвид Бекъм е индивидът, който е определен за най-хубав за последните 12 месеца. "След отказването си от футбола, Дейвид Бекъм съумя да разшири своята професионална кариера и да включи в нея всичко - от дипломат на УНИЦЕФ до основаването на своя компания и своя линия за бръснене. Победителят в тазгодишната ранглиста за най-успешна персона за 2019 има известност, която към този момент се простира отвън футболното поле ", пишат от екипа на списанието.

Бекъм театралничи за корицата в черен смокинг, който много припомня на читателите на стила на Джеймс Бонд. Част от фотосесията е направена на лодка, движеща се по каналите на Венеция, което още поведе прибавя към холивудската визия на Бекъм.

Футболистът споделя, че въпреки всичко би се върнал към футбола, само че този път като треньор на британския народен тим или пък на остарелия си клуб Манчестър Юнайтед. В интеревюто си за списанието, той приказва и за това какво е да си татко на четири деца.

"Казвам на децата ми, че би трябвало да вършат избори. Понякога ще им се постанова да се откажат от някои неща. Ако приятелите ти излизат в петък вечер, може би ти би трябвало да откажеш ", споделя Бекъм. Той и брачната половинка му Виктория отглеждат четирите си деца, от които три са момчета. Бруклин, Ромео и Круз към този момент съществено са се заели със своите кариери, които са надалеч от футболното игрище.

"Понякога Ромео има подготовка по тенис на корт, Круз би трябвало да е в звукозаписното студио, а Бруклин би трябвало да снима фотосесия ", сподела Бекъм. Той признава, че се пробва да научи синовете си да схванат кое е значимото в живота и, че не всичко е купони.

Дъщеря му - Харпър пък е единствената, която демонстрира някакъв интерес към футбола. Все още не е ясно дали тя сигурно ще поеме по пътя на татко си, само че Виктория и Дейвид многкратно са споделяли, че в никакъв случай не биха притиснали децата си да вършат това, което не желаят.

Други притежател на премия е Грета Тунберг, станала известна със своята битка против световното стопляне. Наскоро 16-годишната шведка дойде в Ню Йорк на яхта, която беше оборудвана със слънчеви панели и подводни турбини, които създават електричествон а борда. Целта на пътуването беше да бъде без отделянето на вългерод.

Церомонията по награждаването ще се състои довечера, а нейн водещ ще бъде артистът Майкъл Шийн.

Източник: Тиалото
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР