Дейвид Бекъм е познат на спортните фенове като футболист на

...
Дейвид Бекъм е познат на спортните фенове като футболист на
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм: Принц Хари е страхотен баща - slava.bg

Дейвид Бекъм е прочут на спортните почитатели като футболист на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, ПСЖ и ЛА Галакси. За тези, които не гледат футбол обаче той е индивидът, който не остарява и постоянно наподобява отлично на всемирски събития. Женен е за дизайнерката Виктория Бекъм и двамата имат четири деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

В момента Дейвид се е отдал на фамилията си и се пробва да сътвори неща, които ще им остави като завещание. Той е притежател на тима Интер Маями, играещ в американската футболна лига.

Бекъм твърди пред ET, че всичко прави за децата си и се надява те към момента да се въодушевяват от него. „ Винаги сме казвали, че този тим не е просто следващият план. Това е едно завещание. То е нещо, което сътворяваме за децата си “, споделя някогашният футболист.

Съпругът на Виктория Бекъм прибавя, че би желал децата му след време да се извърнат обратно и да се гордеят с нещата, които татко им е направил. В тима той си сътрудничи с Марсело Клер, Хорхе Мас и Масайоши Сан, предва Tialoto.bg.

Бекъм прибавя, че тимът му разрешава да се допре още веднъж до футбола, след отказването му през 2013 година. „ Много съм признателен за кариерата, която имах “, споделя той. Все отново, звездата е схванал в точния момент, че мястото му към този момент е от другата страна на терена.
„ Всички ние желаеме да накараме фамилиите ни да се гордеят с нас и с това, което сме основали за тяхното бъдеще. Искаме също по този начин и хората в Маями и Южна Флорида да се гордеят “.

В свободното си време Бекъм се отдава на фамилията и приятелите си, измежду които са принц Хари и Меган Маркъл. Двойката неотдавна се реалокира в Канада, където към този момент интензивно се оглежда за дом, в който да се откри за дълго време. Дейвид и Виктория бяха измежду гостите на сватбата на някогашните кралски особи през май 2018 година.

Футболистът е поканил двойката да гледа мач на Интер Маями, когато дефинитивно завърши с кралските си отговорности. Бекъм също по този начин похвали принц Хари за бащинските му качества и грижата за сина му Арчи.

„ Не съм приказвал с Хари по отношение на преместването. Говорим си като другари и за мен това е най-важното нещо “, споделя звездата пред ET. Той прибавя, че двамата постоянно си приказват за децата и по какъв начин ролята на родител трансформира цялото ти всекидневие и мислене.

„ Мисля, че той се любува на бащинството. Горд съм с неговото израстване и превръщането му в бащата, за който всички мечтаят “.

В момента принц Хари е във Англия, само че без брачната половинка си Меган и сина им Арчи. Внукът на кралица Елизабет II присъстваше на събитие, проведено от неговата природозащитна организация. Тогава той беше показан на публиката като „ просто Хари “.

В сряда Хари се причисли към принц Уилям и брачната половинка му Кейт за едно последно общо кралско обвързване. Те посетиха разнообразни събития в страната. След няколко дни се чака и Меган Маркъл да се причисли към компанията, а формалното излизане на двамата от кралското семейство ще бъде на 31 март.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР