Дейвид Бекъм е финансирал модната марка на съпругата си Виктория

...
Дейвид Бекъм е финансирал модната марка на съпругата си Виктория
Коментари Харесай

Как Дейвид Бекъм спаси модната компания на Виктория от фалит

Дейвид Бекъм е финансирал стилната марка на брачната половинка си Виктория с 23 милиона английски паунда (което е малко над 52 милиона лева) , с цел да я избави от банкрут, оповестява в. „ Дейли мейл “.

Новината идва на фона на известията, че стилния бизнес на някогашната певица от „ Спайс гърлс “ , която от години се изявява като дизайнер, е заседнал в задължения и е отчела загуби за над 10 милиона паунда за 2017 година.

 ж Getty

Дрехите на Виктория Бекъм са известни измежду звезди като херцогинята на Съсекс Мегън Маркъл, Кендал Дженър и певицата Лейди Гага . Въпреки звездната поддръжка обаче компанията регистрира загуби четири следващи години от 2008 година насам.

 ж Getty

Лошите резултати са в резултат на разноските за „ дизайна, маркетинга и продажбите “ , заяви представител на стилната компания на Бекъм. Миналата година дизайнерката се наложи да редуцира част от личния състав си и да усили разноските за реклама, което докара до леко повишение на продажбите през април.

 ж Getty

За разлика от брачната половинка си Дейвид Бекъм, който е част от управителния съвет на компанията „ Ди Би венчърс “, е отчел облага за предходната година в размер на 23,2 милиона паунда и е получил дивиденти за близо 19 милиона паунда.

 ж Getty

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР