Дейвид Аркет определено има добра година. Той взе участие в

...
Дейвид Аркет определено има добра година. Той взе участие в
Коментари Харесай

Дейвид Аркет би искал да види игра по „Писък“

Дейвид Аркет несъмнено има добра година. Той взе присъединяване в новия „Писък“ (Scream), както и в неотдавна излязлата видеоигра на Supermassive Games The Quarry. Положителните оценки за нея не стопират и евентуално ще продължат. Сътрудничеството сред Аркет, който изигра персонажа на наивният служител на реда Дюи от паметната поредност на на към този момент починалия Уес Крейвън (както и в последния „Писък“), и Supermassive, предизвика ComicBook да му зададат въпрос по отношение на една възможна игра по кино лентата. Както знаете, през днешния ден Supermassive са експерти в хорър жанра, откакто впечатлиха мнозина с Until Dawn, с работата им по, от която към този момент излязоха три игри, а за последно и The Quarry.

От отговора на Аркет разбираме, че той освен желае да види игра по „Писък“, само че и от опита му с The Quarry си има концепция по какъв начин тъкмо може да се случи.

„Абсолютно! Смятам, че те може да създадат много елементарно по един прелестен метод. Даже може просто да преснимат някои неща. Буквално, в случай че да вземем за пример сканират няколко индивида може да се създадат разнообразни версии на разнообразни филми, и изобщо може да извършите всевъзможни неща. Това би било необикновено прекарване. Много бих желал да се случи. Призрачното лице е към този момент в този свят, тъй че не е толкоз трудно“, дава отговор Аркет на въпроса. В последните няколко години следим превръщане на погледа на гейм промишлеността към класиките на ужаса от края на предишния век. В сходен жанр са игрите на самите Supermassive Games, Dead by Daylight на Behaviour Interactive и Friday the 13th: The Game на Gun Media не престават да радват геймърите, а последните работят и по.

А вие бихте ли желали да видите игра по „Писък“ и Ghostface? Може да споменете за това в коментарната секция под сегашния материал.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР