Дейв Мъстейн, легендарният лидер на метъл бандата Megadeth, е диагностициран

...
Дейв Мъстейн, легендарният лидер на метъл бандата Megadeth, е диагностициран
Коментари Харесай

Вокалистът на Megadeth се бори с рак на гърлото

Дейв Мъстейн, именитият водач на метъл бандата Megadeth, е диагностициран с рак на гърлото. Това разгласи самият музикант в Инстаграм.
„ Бях диагностициран с рак на гърлото “, написа Мъстейн. „ Очевидно е нещо, с което би трябвало да се съобразя и да се изправя против него, само че съм се изправял против трудности и преди. Работя с моите доктори, към този момент сме изготвили проект на лекуване, който съгласно тях има 90 % успеваемост. Лечението към този момент стартира “.
С оповестяването на тази тежка вест, пристигна, несъмнено, и анулацията на концертите на Megadeth за актуалната година. Мъстейн обаче увери, че прословутия годишен Megacruise ще се случи, а групата ще е част от него под някаква форма. Anthrax, Testament, Overkill и други метъл банди ще вземат участие в круиза.
Мъстейн показа още, че Megadeth ще се завърнат сега, в който това стане допустимо, а през това време не престават работата си в студиото по новия албум.
Басистът Дейвид Елефсън реагира на новината със следното известие – „ Моля се за моя другар Дейв Мъстейн и за неговото цялостно и бързо възобновяване! “.
Вокалистката Кристина Скабия написа – „ Целият свят е с теб, Дейв. Обичаме те и сме с теб “.
Anthrax излязоха със следното известие: „ До нашия брат, Дейв. Ние сме с теб. Бъди мощен и всичко най-хубаво за твоето бързо възобновяване. Много обич от всички нас от Anthrax “.
Към благопожеланията се причисли и групата Disturbed, както и редица други музиканти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР