Действията се осъществяват от целия състав на ОДМВР-Перник, РСПБЗН-Перник, криминалисти

...
Действията се осъществяват от целия състав на ОДМВР-Перник, РСПБЗН-Перник, криминалисти
Коментари Харесай

Продължава издирването на 12-годишния Александър Цветанов от Перник

Действията се реализират от целия състав на ОДМВР-Перник, РСПБЗН-Перник, криминалисти от Столична дирекция на вътрешните работи, екипи на жандармерията на общината и доброволци, включен е и боен хеликоптер, който обхожда периметъра
Цяла нощ и сега продължава издирването на 12-годишното момче. Действията стартираха незабавно, откакто през вчерашния ден към 17.05 часа на тел.112 бащата подава сигнал за изгубването на детето. По негови данни двамата са били на разходка в планината „ Голо Бърдо “, където Александър внезапно се скрил от  погледа му. Той е високо към 150 см, облечено е със сив суитчър и сини дънки. Държи в себе си розова плюшена играчка. Момчето е със характерни потребности – крясъци и мощен звук могат да го уплашат в допълнение, споделят  околните.

„ Ще създадем всичко допустимо, с цел да намерим детето “, разяснява министър Иван Демерджиев. Той посочи, че още през вчерашния ден са включени сили по издирването, чиято съществена задача е претършуване на регионите отвън града, редом с това доброволците претърсват града. В издирването взе участие целият състав на ОДМВР – Перник и РСПБЗН – Перник, на терен са екипи на жандармерията, чиновници от Столична дирекция на вътрешните работи, представители на столична община и доброволци. Действията се координират от щаб, управителен от шефа на ОДМВР старши комисар Павел Млеканов, Дронове с термокамери, боен хеликоптер и полицейски кучета също са включени в издирването на детето. Проверяват се всички налични камери за видеонаблюдение в Перник и района, обхождат се обитаеми места, горски и полски местности.

Всеки, който има спомагателна информация за Александър, може да помогне като подаде сигнал на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР