Действията са осъществени от служители на ГДНП и колегите им

...
Действията са осъществени от служители на ГДНП и колегите им
Коментари Харесай

Закопчаха мъж, обявен за общодържавно издирване в Стара Загора

Действията са осъществени от чиновници на ГДНП и сътрудниците им от ОДМВР- Варна и Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

55-годишен мъж от Добрич, разгласен за общодържавно търсене, е открит и арестуван след интервенция на чиновници от бранш „ Издирване “ на Групово дело „ Национална полиция “ и техни сътрудници от ОДМВР-Варна и Стара Загора.

Тя е извършена на 14 юли. Мъжът е открит на адрес в Стара Загора. При претършуване на жилището, употребено от него, са открити и конфискувани наркотични субстанции и неистинен документи за идентичност – подправена персонална карта, с която се е представял.

Той е разгласен за общодържавно търсене през 2009г. като причинител на 21 тежки престъпни закононарушения по член 201, член 206, член 209 и член 211 от Наказателния кодекс (измама в изключително огромни размери, отнемане и присвояване), осъществени в разнообразни области на страната.

След 24-часовото задържане на мъжа по отношение на формирано досъдебно произвеждане по разказа на ОДМВР-Стара Загора, ще бъде изпълнена наложената му насилствена мярка „ задържане “.

Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР