Действията на турските власти правят "невъзможно" присъединяване на Турция към

...
Действията на турските власти правят "невъзможно" присъединяване на Турция към
Коментари Харесай

ЕК: Турция сама прави "невъзможно" присъединяване й към ЕС

Действията на турските управляващи вършат "невъзможно " присъединение на Турция към Европейски Съюз, съобщи през днешния ден Европейската комисия, откакто немският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила прикани за преустановяване на договарянията за присъединение на Анкара към Европейски Съюз, съобщи Ройтерс.

Цитирайки изявление на ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила от предходната седмица, направено преди коментар на Меркел в границите на предизборната акция, представителят на Европейска комисия уточни на постоянен брифинг: Турция се отдалечава с великански крачки от Европа и това прави невероятно за Турция да се причисли към Европейски Съюз.

Говорителят акцентира обаче, че всяко решение за това дали публично да се приключи блокираният от дълго време развой за участие на Турция, може да бъде взето от 28-те страни членки на блока, а не от Европейската комисия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР