Действията на регулатора се считат за удар по германската автомобилна

...
Действията на регулатора се считат за удар по германската автомобилна
Коментари Харесай

ЕС обискира офисите на БМВ

Действията на регулатора се смятат за удар по немската автомобилна промишленост, която към този момент беше наранена от абсурда „ Дизелгейт “, съобщи Агенция Франс Прес, базирайки се на информация от стартират източник.

От Европейската комисия, която отхвърли да удостовери кои компании са забъркани, разгласиха известие, в което обявиха, че инспекцията е обвързвана с „ съмненията, че няколко немски автопроизводители са нарушили антитръстовото законодателство на Европейски Съюз, забраняващо основаването на картели и използването на ограничаващи бизнес практики “, заяви "Фокус ".

(Очакват се подробности)

Скандалът „ Дизелгейт “ се развихри през есента на 2015 година, откакто бе разкрито, че "Фолксваген " е оборудвал 11 милиона дизелови автомобила в света със специфичен програмен продукт за манипулиране на индикаторите за отработени газове при инспекция. Срещу най-големия европейски автопроизводител, сплотяващ 12 марки, измежду които "Ауди ", "Порше " и "Шкода ", бяха заведени наказателни следствия, някои от които не престават и до през днешния ден.

ФБР арестува началник на "Фолксваген " поради "Дизелгейт "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР