Действията на правителството ще бъдат насочени към програма за намаляване

...
Действията на правителството ще бъдат насочени към програма за намаляване
Коментари Харесай

Засега Италия остава в еврозоната

" Действията на държавното управление ще бъдат ориентирани към стратегия за понижаване на държавния дълг от 250 милиарда евро не посредством доходи, учредени на налози и строги икономии, а по-скоро посредством увеличение на Брутния вътрешен артикул и посредством възкръсване на вътрешното търсене ", се споделя в направения " Договор на държавното управление за смяна “.
Преди дни стана ясно, че проектоспоразумението за ново италианско държавно управление планува излизане от еврото, предоговаряне на европейски контракти и опрощаване на 250 милиарда евро външен дълг. Несистемните партии бяха в непрекъснати договаряния за основаването на идващото италианско държавно управление, след два месеца на политически блокаж поради неокончателни резултати от изборите през март, съобщи БГНЕС.
Според информациите измежду най-драстичните ограничения в документа бе въвеждането на „ правни и стопански ограничения, които да разрешат на страни-членки на Европейски Съюз да излязат от общата валута и да си върнат паричната самостоятелност.”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР