Действията на партньора ви често говорят по-красноречиво даже от думите.

...
Действията на партньора ви често говорят по-красноречиво даже от думите.
Коментари Харесай

Това са признаците, че той е престанал да ви обича и ще ви изостави

Действията на колегата ви постоянно приказват по-красноречиво дори от думите. Винаги ще те обичам и ти си дамата на моя живот са били думи, които ви е казвал при започване на връзката ви, само че които сте престанали да чувате от доста време насам. Поведението на колегата ви може да ви подскаже доста повече за възприятията му, в сравнение с неговите думи. За страдание, езикът на тялото, реакциите му и отношението му към вас могат да подсказват, че той не ви обича към този момент и че може би даже е напът да ви напусне.

Той има потребност от повече пространство
Помните ли какъв брой доста време сте прекарвали дружно преди? Не сте се откъсвали един от различен. Не сте можели да се наситите на компанията си. Приятелите ви са ви упреквали, че ги пренебрегвате, тъй като не сте им отделяли никакво време от месеци. Сега обаче сътрудникът ви е почнал да се откъсва от вас, да изисква повече време и пространство уединено. Очевидно той не изпитва предпочитание да е покрай вас, както е било преди. Това е един от първите сигнали, че любовта му не е същата.

Той е спрял да прави неща за вас или ги прави пасивно-агресивно, единствено тъй като се чака от него
В началото, когато един мъж е влюбен, не се нуждае от тласкане да прави нещо за обичаната си половинка – той просто го прави с голямо предпочитание. Ако в този момент обаче усещате по какъв начин се постанова да го карате да прави нещо или той самичък го прави, само че с пасивна експанзия, която ви подсказва, че му е извънредно неприятно, това е неприятен симптом на липса на усеща, даже ненавист.

Той е изгубил интерес да поддържа връзка с вас
Когато човек е влюбен и има нещо да показа, първото, което прави е да се обади на обичания си човек, на своята половинка и да показа новината. Така е било и при вас, само че към този момент не. Той въобще няма потребност да ви каже нещо. С часове, даже през целия ден може да не ви написа или да ви се обади, а когато вие му се обадите с неспокойствие ви изяснява, че има доста работа и не знае какъв брой е часът.

Дори методът, по който се карате се е трансформирал
Когато сътрудникът ви към този момент не ви обича, той ще се държи язвително, ще подкопава самочувствието ви, ще употребява добре познатите ви слаби места, с цел да ви уязви. Това надалеч не е било по този начин при започване на връзката ви, тъй като сте се обичали или най-малко той сигурно ви е обичал.

Той е спрял да откликва на стремежите ви да се сближите още веднъж
Мъж, изгубил любовта си към една жена, няма никакво предпочитание да се пробва да откликва на нейните предложения за възстановяване на връзките. Когато човек не обича половинката си, обикновено е да не желае да прави и опити да кърпи скъсаното. Отговорът на въпроса ви се крие в неговите реакции.

Имате възприятието, че стъпвате на пръсти към него
Ако вие към момента имате усеща към него, а той не, чувството ви за общуването с него е като стъпване на пръсти. Не желаете да провокирате гнева му, не желаете да чувате следващите упреци към себе си, не желаете да водите едни и същи разногласия още веднъж и още веднъж. Затова сте се научили какво тъкмо да премълчавате, какво да не казвате или какви въпроси да не задавате, с цел да не провокирате вълна от неспокойствие у колегата си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР