Действително има огромно внимание към нас, признавам. Много от коментарите

...
Действително има огромно внимание към нас, признавам. Много от коментарите
Коментари Харесай

Линда Петкова: Има тролове, не знам защо се занимават с мен

Действително има голямо внимание към нас, признавам. Много от мненията са позитивни, само че има и негативни отзиви. Има тролове, не знам за какво се занимават с мен, само че очевидно няма по какъв начин без това. Това споделя брачната половинка на премиера Кирил Петков – Линда Петкова.

Тя споделя, че от време на време в сладкарницата и влизат хора, които желаят да приказват с нея за всичко друго, само че не и за торти.

" Понякога влизат хора, които желаят да приказват с мен за всичко друго, само че не и за торти, и тъй като това зачести, се наложи да наема още личен състав – просто стана много неловко да прислугвам посетител, до момента в който различен ме разпитва за политически въпроси. Сега обаче не мога да си показва да съм без тези нови попълнения в екипа, тъй като ми дава опция да виждам по-стратегически на бизнеса, да изобретявам нови предписания ", разяснява Линда Петкова, предава bairak.bg.

" Знаете ли, двама разнообразни души ми подариха книга на Мишел Обама за Коледа!Тя е имала много провокации за тези 8 години, не на последно място измежду тях е фактът, че се постанова да има защита непрекъснато, до момента в който аз съм доста по-достъпна, хората ме виждат в сладкарницата. Друга разлика е, че съм чужденка и то от Канада, мисля, че съм малко странна за някои хора. Така че сякаш нямаме доста общо отвън работата на съпрузите ни в политиката. Е, несъмнено, и отношението към вярното хранене на децата – идея, на която тя беше доста деен покровител “, споделя още Линда Петкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР