Действието се развива в събота, малко след 19 часа, когато

...
Действието се развива в събота, малко след 19 часа, когато
Коментари Харесай

Футболни съдии от Бургас спасиха живота на млад мъж, припаднал зад волана на АМ „Тракия“

Действието се развива в събота, малко след 19 часа, когато реферите се прибират от дерби от Трета лига в Стара Загора сред ФК " Верея " и " Левски " -Карлово.

По автомагистралата, малко преди Нова Загора в посока Бургас, те виждат лек автомобил Волво с шуменска регистрация, който се е блъснал в разграничителната мантинела в ляво. Мъжете спрели, макар трафика по аутобана, с цел да видят какво се случва.

Оказва се, че лидерът на шуменската кола е получил припадък и е изгубил надзор над возилото. Това пък довело до лек удар с мантинелата.

" Отидохме до колата и се опитахме да отворим. Шофьорът беше като че ли неподвижен, не знаехме какво му е. Започнахме да клатим Волвото и таман щяхме да разрушаваме предното стъкло, той стартира да се свестява. Помогнахме му да излезе и да вземе въздух. Обясни, че има неврологично заболяване, от време на време получава краткотрайни пристъпи и губи схващане. През това време минаха десетки коли, само че никой не спря. Волвото беше в изпреварващата лента и кой знае какво можеше да стане, в случай че не бяхме реагирали. Звъннахме на тел. 112 и на място дойде полицейски екип. Цяло знамение е, че не се е стигнало до сериозна злополука ", описа делегатът на бургаските съдии Стоян Вътев, който в този миг е бил с сътрудниците си Светослав Лазаров, Ганчо Джевелеков и Димо Стоянов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР