Действието на Бойко Борисов спрямо Румен Порожанов е правилно по

...
Действието на Бойко Борисов спрямо Румен Порожанов е правилно по
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Действието на Борисов спрямо Порожанов е правилно

Действието на Бойко Борисов по отношение на Румен Порожанов е вярно във връзка с ГЕРБ. Партията сега е в доста тежко положение и не инцидентно Борисов иззе на ръчно ръководство нещата и води предизборната акция. За мен Румен Порожанов не съумя да се оправи с рецесията в земеделието и свадите. Това принуди Борисов да работи.

Това сподели в утринния блок на БТВ политическият психолог проф. Антоанета Христова. Заедно с нея посетители бяха още политологът Даниел Смилов и проф. Румен Драганов, шеф на Института за разбори и оценки в туризма. Тримата разясниха оставката на земеделския министър Румен Порожанов. "За мен има една скрита коалиция сред ГЕРБ и Движение за права и свободи ", съобщи Смилов. "Фонд "Земеделие " е индикативен за това по какъв начин работи системата в България. Там едни хора са си построили къщи за посетители, които не се употребяват по предопределение. Проблемът в цялата страна е систематичен. Смяната на хора прави краткотрайно работа. Трябва да се смени ситемата ", добави той.

"За мен няма промяна на системата. Има промяна на един служител с различен. Десислава Танева не по-различна от Румен Порожанов. Тя също ще се опита да прикрие нередностите с къщите за посетители, тъй като и тя е била в ръководството, когато са се откраднали парите от еврофондовете. Къщите за посетители са главен дирек в турзима. Вместо тези пари да се дадат на хората, които в действителност желаят да развиват биснес, те са ги крали ", сподели от своя страна проф. Драганов.

"Дали ще има промяна на системата ще покаже времето след изборите. За мен е комплицирано политическите партии да намират задоволително добър и необятен набор от фрагменти, които да сменят своите прародители.

"Отлив от ГЕРБ ще има, само че не мисля, че тези гласове ще се налеят в Българска социалистическа партия. За мен може да има предварителни парламентарни избори, тъй като сътрудниците, които са си отгледали ГЕРБ, доста бързо и елементарно могат да сменят позициите си ", предвижда Смилов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР