Действат на акнето с изумителен ефект – прясно нарязани домати

...
Действат на акнето с изумителен ефект – прясно нарязани домати
Коментари Харесай

С Тези Неподозирани Трикове Кожата На Лицето Става Като На Бебе!

Действат на акнето с удивителен резултат – прясно нарязани домати могат да оказват помощ за усмиряване на акнето и даже да понижат старите белези от акне. Тайната е в състава им. Доматите имат по-високи проценти на витамини A, C, E и B6. Благодарение на състава си те спомагат да се отворят порите и в това време подхранват кожата с доста значими хранителни субстанции.

Киселинността на доматите успокоява цената на рН на кожата, което действително понижава вероятността от появяването на ново огнище на акне.

Прилагайте по следния метод:

Срежете свеж домат на две и нанесете двете половини леко на засегнатите елементи. Разнесете сока, изчакайте няколко минути и измийте мястото с топла вода по-късно.

Ако разполагате с малко повече време, можете да си извършите ефикасна доматена маска в къщи.

За задачата вземете свеж домат и извадете семената, останала част я размачкайте на пюре, до момента в който не се получи паста с равномерна текстура.

Слагате цялото нещо на лицето си и оставете маската за един час. Ако употребявате тази маска постоянно, ще забележите доста скоро доста усъвършенстване.

Невероятно е какво могат да създадат доматите. Вече не е нужно да се употребяват скъпи и нападателни средства против акне. Все повече и повече хора стартират да се възползват от силата на доматите.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР