Действащият световен шампион Германия започва защита на титлата в мач

...
Действащият световен шампион Германия започва защита на титлата в мач
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018: Германия - Мексико

Действащият международен първенец Германия стартира отбрана на купата в мач против Мексико в група F. Срещата стартира тъкмо в 18 часа и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg .
До момента двата тима имат 11 мача между тях, като европейците са постигнали шест триумфа и са изгубили единствено един път. В последните си контроли Бундестима не сподели положителни резултати, само че в този момент ще желае да усъвършенства усещанията. Северноамериканците се показват обичайно добре и в последните си 7 участия наложително излизат от своята група. Селекционерът Хуан Карлос Осорио още веднъж разполага с много постоянен състав, въпреки и без някакви огромни звезди. Отличават се играчи като Андрес Гуардадо, Гийермо Очоа, Джовани дос Сантос, Карлос Вела и Хавиер Ернандес.
В немския лагер имаше няколко кадрови казуса - Жером Боатенг до последно лекуваше травма и остава под въпрос, въпреки към този момент да е възобновен. Мануел Нойер също се възвърне от контузията, която го извади задълго от терените, само че и той не се намира в оптимална форма. Очаква се Месут Йозил да е възобновен и да стартира титуляр.



Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР