Действащият световен шампион Франция пристигна вчера вечерта в Катар, където

...
Действащият световен шампион Франция пристигна вчера вечерта в Катар, където
Коментари Харесай

Световният шампион Франция пристигна в Катар

Действащият международен първенец Франция дойде през вчерашния ден вечерта в Катар, където сред 18 ноември и 20 декември ще пази купата си от преди четири години в Русия.

Делегацията на " петлите " кацна на летището в Доха без един от своите нападатели Рандал Коло Муани, който се чака да дойде през днешния ден.

Нападателят на Айнтрахт Франкфурт беше извикан в последния миг от селекционера Дидие Дешан, с цел да размени Кристофър Нкунку, който получи контузия по време на последното занятие на французите преди заминаването след конфликт с Едуардо Камавинга.

Пред Дешан стоят и други съществени проблеми за разрешаване, откакто в Катар присъединяване няма да вземат още Пол Погба, Нголо Канте и Преснел Кимпембе, който също отпадна в последния момента.

Броени дни преди старта на шампионата неясноти има и към Рафаел Варан и носителят на " Златната топка " Карим Бензема, които неотдавна получиха контузии в клубните се тимове.

Франция ще започва отбраната на купата си на 22 ноември с мач против Австралия, а останалите два тима в тази група D са Дания и Тунис.

Не пропускайте най-интересното от Световното състезание по футбол в Катар (18 ноември - 20 декември) в ефира на Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntnews.bg/sport



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР